Najbolji HD kanali u Total TV paketu!

Budite dio novog doba uz najsavremeniju V2.0 platformu

[sgmb id=”1″]

 

Za desetogodišnjicu rada, Total TV je pokrenuo novu savremenu V2.0 platformu, koja će omogućiti svim korisnicima da budu dio novog doba u HD rezoluciji. Takođe, HD paket više neće postojati. Svi kanali iz ovog paketa od sada su u osnovnom paketu, bez ikakve doplate. Svi korisnici koji su do sada posebno plaćali HD paket više ga neće plaćati.

Total TV korisnicima omogućava da prate digitalnu televiziju bilo gdje u Bosni i Hercegovini. Na raspolaganju korisnicima nalaze se najbolje serije i filmovi na FOX HD kanalima, najbolji sport na Sport Klub HD kanalima, najbolji svjetski dokumentarci u HD rezoluciji i još mnogo drugih sadržaja vrhunskog kvaliteta. Pored toga, u ponudi je veliki broj slobodnih kanala koji se ne plaćaju. Uz kompletnu uslugu Total TV-a dostupno je više od 150 digitalnih i 30 HD kanala.

Ali to nije sve! Total TV Kuća omogućava praćenje različitih kanala istovremeno na više televizora.

Uz posebnu rođendansku akcijsku ponudu, ušteda je još veća! Svi novi Total TV korisnici će moći da gledaju ukupnu Total TV ponudu sa preko 30 HD kanala uz prvu pretplatu za samo 1 KM. Uz potpuno besplatnu opremu i instalaciju, štedi se još dodatnih 80 KM! Uz akciju koja traje do 31. avgusta, svi novi korisnici će dobiti i FilmBox paket 6 mjeseci besplatno.

Total TV – najbolji sadržaj uz najmoderniju platformu.